12 Şubat 2015 Perşembe

Medyada: Veli El Kitabı; Okumanın Önemi ve Anadilin Önemi Kitapçıkları

Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi (Pädagogische Hochschule Heidelberg) bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi (Hei-MaT) ile Baden Türk Okul Aile Birlikleri Dernekleri Federasyonu'nun; T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın malî desteğiyle 2013 yılı Aralık ayında başlattıkları ve Kasım 2014'te nihayetlenen "Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi" Projesi kapsamında yayınlanan "Veli El Kitabı"; "Okumanın Önemi" ve "Anadilin Önemi" adlı kitapçıklar hakkında:

a) Baden bölgesinde Mannheim merkezli online yayın yapan rheinneckarhaber'de 05 Şubat 2015 günü "Türk Veliler İçin Ücretsiz olarak dağıtılıyor..." başlıklı bir haber yayınladı. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

http://www.rheinneckarhaber.com/turk-veliler-icin-ucretsiz-olarak-dagitiliyor/645/

b) Yeni Posta Gazetesi'nin [Güney ve Orta Almanya'nın Türkçe yerel gazetesi] online sayfasında 06 Şubat 2015 tarihinde "Her Eve Lazım" başlıklı bir haber yer aldı. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

http://www.yeniposta.de/her-eve-lazim.html

c) Baden bölgesinden Karlsruhe merkezli online yayın yapan Karlsruhe Haber'de 06 Şubat 2015 günü "Veli Akademisi Kitaplarını Temin Edin" başlıklı habere konu oldu. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

http://microlive.com/veli-akademisi-kitaplarini-temin-edin/

d) Almanya'da yayınlanan Post Gazetesi'nin online sayfasında 9 Şubat 2015 günü "Veli El Kitabı Tanıtıldı" başlıklı bir habere yer verildi. Muzaffer Çetin imzasıyla ilgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

http://www.postgazetesi.com/veli-el-kitabi-tanitildi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder