23 Mart 2016 Çarşamba

Medyada: Wie Sprachförderung gelingt

@VeliAkademisiHD - Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi (Heidelberger Zentrum für Migrationsforschung und Transkulturelle Pädagogik - Hei-MaT) Direktörü Prof. Dr. Havva Engin, 20.02.2016 günü Mannheim'de 'Wie Sprachförderung gelingt' başlıklı 'Dialogveranstaltung'a katıldı ve 'Auch auf die Eltern kommt es an!' başlığıyla bir sunum yaptı. İlgili toplantı ve sunum hakkında:

a) 22.02.2016 günü mannheim.de portalında, 'Im Dialog mit Eltern: Bürgerteilhabe durch unmittelbaren Austausch' başlığıyla bir haber yayınlandı. Söz konusu habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
b) MRN-News.de haber portalında, 22 Şubat 2016 gün ve 13:46 itibariyle, 'Mannheim – Im Dialog mit Eltern: Bürgerteilhabe durch unmittelbaren Austausch' başlığıyla bir haber yayınlandı. Söz konusu habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
c) 24.02.2016 günü buerstaedter-zeitung.de haber portalında, 'Mannheim: Eltern sind Sprachvorbilder' başlığıyla, bir haber yayınlandı. Söz konusu habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
d) 24.02.2016 günü lampertheimer-zeitung.de haber portalında, 'Mannheim: Eltern sind Sprachvorbilder' başlığıyla, bir haber yayınlandı. Söz konusu habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
e) 25 Şubat 2017 günü, neckarstadtblog.de haber portalında, 'Bürgermeisterin Dr. Ulrike Freundlieb im Dialog mit Eltern' başlığıyla, bir haber yayınlandı. Söz konusu habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
f) 22.02.2016 günü 18:06 itibariyle Volker Kunz tarafından, 'Im Dialog mit Eltern: Bürgerteilhabe durch unmittelbaren Austausch' başlığıyla, bir değerlendirme yayınlandı. İlgili değerlendirmeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder