8 Nisan 2015 Çarşamba

Medyada: 19 Mart 2015 günü Veli El Kitabı, Okumanın Önemi ve Anadilin Önemi kitapçıkları Edingen-Neckarshausen'daki DITIB Edingen Türkisch-Islamischer Kulturverein e.V. Selimhan Camii'nde velilere dağıtıldı...

Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi (Pädagogische Hochschule Heidelberg) bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi (Hei-MaT) ile Baden Türk Okul Birlikleri Dernekleri Federasyonu'nun; T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın malî desteğiyle 2013 yılı Aralık ayından itibaren başlattıkları ve Kasım 2014'te nihayetlenen "Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi" Projesi kapsamında yayınlanan ve ücretsiz olarak dağıtılan üç eğitim kitapçığı "Veli El Kitabı"; "Okumanın Önemi" ve "Anadilin Önemi" 19 Mart 2015 günü saat 16:00'da Edingen-Neckarshausen'daki DITIB Edingen Türkisch-Islamischer Kulturverein e.V. Selimhan Camii'nde [Drechsler Str. 1, 68535 Edingen - Neckarshausen] Prof. Dr. Havva Engin tarafından velilerle buluşturuldu.

Konuyla ilgili:

a) yeniposta.de adlı haber portalında, 30 Mart 2015 günü Ahmet Sunar imzasıyla, "Sohbet ve İrşad Programına Geniş Katılım" başlıklı bir haber yayınladı. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
b) dinihaberler.com adlı haber portalında 25 Mart 2015 günü "Edingen'de sohbet programı" başlıklı bir haber yayınlandı. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
c) Baden bölgesinde Mannheim merkezli online yayın yapan rheinneckarhaber'de 26 Mart 2015 günü "Edingen DİTİB Cemiyetinde her hafta Sohbet ve İrşat Programı" başlıklı bir haber yayınladı. İlgili medyada yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:
ç) Ayrıca, Karlsruhe Din Ataşeliği'nin portalında "Edingen DİTİB Cemiyetinde her hafta Perşembe günleri bayanlara yönelik olarak gerçekleştirilen Sohbet ve İrşat Programı" başlığıyla yayınlanan haberde değinildi. İlgili habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabiliyor:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder