26 Haziran 2014 Perşembe

Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi (Ara) Konferansı: Okul Bitti – Ya Sonra? Meslek Eğitiminin Önemi ve Yapılan Hatalar


Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi (Pädagogische Hochschule Heidelberg) bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi (Hei-MaT) ile Baden Türk Okul Birlikleri Dernekleri Federasyonu'nun; T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın malî desteğiyle 2013 yılı Aralık ayından itibaren başlattıkları "Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi" Projesi kapsamında [PH Heidelberg, Keplerstr. 87, 69120 Heidelberg, Salon 222 adresinde] "Okul Bitti – Ya Sonra? Meslek Eğitiminin Önemi ve Yapılan Hatalar" konusunda 5 Temmuz 2014 günü saat 11:30 - 14:30 arasında Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi (Ara) Konferansı düzenleniyor.

Konferansta  Pädagogische Hochschule Heidelberg Rektörü Prof. Dr. Anneliese Wellensiek (Heidelberg) "Selamlama Konuşması" yapıyor.

Eğitimbilimci ve Medya Pedagogu Betül Özdemir "Öğrenciler İçin Sosyal Medya Ağlarının Tehlikeleri" üzerinde duruyor.

Pedagog ve Meslek Eğitimi Uzmanı Kaan Öztürk  (Mannheim) ile Lojistik Uzmanı Erhan Sönmez (Heidelberg) "Okul Bitti – Ya Sonra? Meslek Eğitiminin Önemi ve Yapılan Hatalar" konusunu ele alıyor.

Ayrıca, "Türkiye Gözüyle Alman Eğitim Sistemine Bakış" başlığında Pädagogische Hochschule Heidelberg'te Eğitim Alan ve Türkiye'den Gelen ERASMUS Öğrencileri (Heidelberg) değerlendirmelerde bulunuyor...

Konferansa katılım ücretsiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder