2 Mayıs 2015 Cumartesi

Veli El Kitabı; Okumanın Önemi ve Anadilin Önemi adlı kitapçıklar ile Çocuğumu Okula Hazırlıyorum – Materyal Paketi / Ders Kâğıtları CD’si 2 Mayıs 2015 günü Gaggenau'da düzenlenen 23 Nisan Internationales Kinderfest'te velilere ücretsiz olarak dağıtılıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, "23 Nisan Internationales Kinderfest" olarak Gaggenau'da 2 Mayıs 2015 günü [Jahnhalle, 76571 Gaggenau, saat 14:00'ten itibaren] kutlanıyor.

"23 Nisan Internationales Kinderfest", Gaggenau ve Çevresi Türk Okul Aile Birliği tarafından düzenleniyor.

Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi (Pädagogische Hochschule Heidelberg) bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi (Hei-MaT) ile Baden Türk Okul Aile Birlikleri Dernekleri Federasyonu'nun; T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın malî desteğiyle 2013 yılı Aralık ayında başlattıkları ve Kasım 2014'te nihayetlenen "Göçmen Türk Veliler İçin Veli Akademisi" Projesi kapsamında yayınlanan Prof. Dr. Havva Engin tarafından hazırlanan "Veli El Kitabı"; "Okumanın Önemi" ve "Anadilin Önemi" adlı kitapçıklar ile "Çocuğumu Okula Hazırlıyorum – Materyal Paketi / Ders Kâğıtları CD’si" 2 Mayıs 2015 günü Gaggenau'da düzenlenen "23 Nisan Internationales Kinderfest"te velilere ücretsiz olarak dağıtılıyor.  

"23 Nisan Internationales Kinderfest"te, Muhammet Kıran (T.C. Karlsruhe Başkonsolosluğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşesi); Prof. Dr. Havva Engin (Heidelberg Eğitim Bilimleri Üniversitesi | Pädagogische Hochschule Heidelberg - University of Education bünyesinde faaliyet gösteren Heidelberg Göç Araştırmaları ve Kültürleraşırı Pedagoji Merkezi | Heidelberger Zentrum für Migrationsforschung und Transkulturelle Pädagogik (Hei-MaT) Direktörü); Elisabeth Groß (Schulamt Karlsruhe Leitende Schulamtsdirektorin); Franz Veith (Schulamt Rastatt Schulamt Direktor); Rudolf Jörger (Stellvertreter Bürgermeister - Stadt Kuppenheim); Helga Lamm-Gielnik (Pfarrerin der Markusgemeinde in Gaggenau); Beate Benning-Groß (Die Grünen, Vertreter im Murgtal); Kemal Ülker (Baden Türk Okul Aile Birlikleri Dernekleri Federasyonu Başkanı); Dr. Roland Purkl; Axel Zerrer; Achim Rheinschmidt ile Angelika Hückingshaus göçmen Türk velilere yönelik birer konuşma da yapıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder